Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AB

A86l49e31s 28B11a64d78u77r35a

24. 10. 2020 21:54

To je strašný blábol, nesmyslná argumentace. V těch tichých čajovnách, kam autor chodí, musí být velká nuda.

9 1
možnosti
KT

Jo, je tam nuda, ale zase nejsou zavřené!

0 0
možnosti
Foto

V79í85t 92H48a80s88s63a89n

24. 10. 2020 19:15

Pane Trčálku, pojďme si shrnout fakta, která ve svém článku zcela opomíjíte:

Ministr Prymula nejprve přiznal to, že se schůzky účastnil v restauraci. Později svůj výrok upravil na to, že se setkání uskutečnilo ve Vyšehradské kapitule. Zároveň přiznal, že u stolu pil tonik a zúčastnění zde neměli nasazeny roušky.

- Pokud se nějaké zařízení jmenuje restaurace a někdo v něm konzumuje jídlo, či cokoliv pije, tak to restaurace také je. Pan Prymula za své pití také pravděpodobně platil - viz. peněženka v ruce na fotografii jak vychází z restaurace Rio. Poté bez roušky nasedl do auta, kde byl řidič, čímž opět porušil svá nařízení. Po zjištění bulváru se za svá pochybení, (která žádal v případě jiných velmi razantně trestat), veřejně neomluvil.

Kdyby se podobného pochybení dopustil jakýkoliv jiný ministr, tak bych to bral. - Připomínám to, že se domnívám, že pan Prymula je velmi dobrý epidemiolog a zvládání krizové situace se mu dařilo dobře. Do jeho totálního excesu jsem mu fandil.

Vzhledem k tomu, že se toto pochybení týká právě ministra, který žádal přísné potrestání každého, kdo by se dopustil něčeho podobného, tak nevidím jediný důvod proč se v jeho případě nezachovat podle jeho vlastní medicíny a dělat mu nějakou výjimku. VH

29 3
možnosti

On nešel do restaurace na jídlo a pití ale na pracovní schůzku a ne do restaurace ale do jednoho z konferenčních salonků. Šel tam na žádost p.Faltýnka kterého o schůzku požádaly někteří ředitele f. Nemocníc. Za vlákáni do pasti bude muset nový MZ odvolat všechny zúčastněné ředitele FN a podat na ně trestní oznámení za organizovaní porušovaní vládních nařízení a obecné ohrožení v době nouzového stavu. Pokud to už neudělal někdo jiný třeba někdo kdo vystudoval právnickou fakultu. Nejzajímavější je že provozovatel zavřené restaurace ještě nepodal vysvětlení a nedostal tu slibovanou pokutu až 3mega.Až dostane provozovatel restaurace tu pokutu a zaplati ji budu věřit že p.Prymula v restauraci byl.A počet a jména těch co byly přítomni se asi taky nikdy nedozvíme. Čistý puč a sprosťarna.

5 3
možnosti
IP

všichni se tu točí na ose Prymula - Faltýnek, ale proč jim dělal hejla ředitel FN Ostrava? Ten nemá v dnešní době nic na práci, než čekat do večera, aby probral s ministrem lepší komunikaci??? Ale no tak, páni občané! víme přece jak se říká, že prachy jsou až na prvním místě.

12 0
možnosti
ŠN

Protože to byla opravdu normální schůzka k testování v MSK. A venku vyfotili Prymulu. Bouře ve sklenici vody.

2 10
možnosti
ES

Mám podezrení ze to je všechno jinak,jak to v zivotě uz bývá. Babiš se chtěl Prymuly zbavit protoze mu prerůstal pres hlavu a hlavně neposlouchal a tak s

Faltýnkem vymysleli trik jak se ho zbavit a ušili na něj past a návnadu kterou Prymula spolknul i s navijákem, a protoze je velmi nezkušený politik tak naběhnul.

Jo tak to v politice chodí a to Prymula nevěděl.Uvidíme co udělá p. prezident on něco vymyslí.

5 11
možnosti
ŠN

Ano.

1. Proč s tím blesk vyšel až za 30 hodin po akci?

2. Jak to, že Babiš se na základě nějakých fotek okamžitě a srozumitelně a jednoznačně vyjádřil, aniž by si nejprve vyslechl názor druhé strany. Tímto se absolutně prozradil. Tohle on neumí.

3. Faltýnek je práva ruka Babiše, takové pozvání na schůzku Prymula odmítnout nemohl.

4. Náhodou tam byli novináři...

5. Když Hamáček s Maláčovou neměli roušku vevnitř a u stolu (nikoliv v době, kdy jste venku a nejbližší řidič se kolem jen mihne), tak zaplatili 10 000 a jelo se dál.

Tohle je akce Babiše a Faltýnka, Prymula až moc vyčníval, nehledě na to, že bez obalu začal ukazovat, do jakého mega problému se řítíme.

5 6
možnosti
KV

Už toho nechte. To se nedá číst, škoda brýlí.

12 2
možnosti
VH

Argumentace na úrovni žáka prvého stupně ZDŠ.

Když budu v hospodě (ne v pandemii), přijde zavíračka tak tam zůstanu a hospodský jen zamkne dveře, tak je to OK, protože už nemá otevřeno a už to není hospoda :)))

22 5
možnosti
VB

V82i42l10é15m 12B74a69r97á82k

24. 10. 2020 14:58

Návrh novelizace služebního zákon a TZ:

Pokud se státní úředních sejde k jednání mimo budovu úřadu nebo po pracovní době a toto jednání není uvedeno ve veřejně přístupném registru, jeho služební poměr, jmenování (u člena vlády) končí a nastupuje na 2 roky do basy. :-)

Samozřejmě se to musí dopilovat.:-)

2 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
VB

V59i77l38é38m 91B23a61r38á78k

24. 10. 2020 14:53

No máte pravdu. Trestně stíhaný premiér mistruje Prymulu za roušku.

Daleko horší, co v tom domě, co vypadá jako restaurace dělali ve středu v 22 00, a to s ředitelem FN Ostrava a Faltýnkem, který má v exekutivě funkci leda kmotra.

7 1
možnosti
JC

Kdo asi bude kapitánem na Titanicu?

2 0
možnosti
JC

Současná média, ať veřejnoprávní nebo soukromá, jsou bulvár.

10 3
možnosti
  • Počet článků 2953
  • Celková karma 25,01
  • Průměrná čtenost 865x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik