Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Tak i kdyby to restaurace byla a pronajímatel do ní pozval známého na pracovní schůzku, adekvátní trest je pokuta pro restauraci i pro návštěvu. S ohledem na osoby klidně i vyšší, aby je bolela. Chtěl bych vidět ten humbuk, kdyby kvůli tomu někdo někoho vyrazili z práce. Lidi pořád nadávají, že politici se chovají jako něco víc, ale tohle je důkaz opaku. Prymula schytal mnohem tvrdší trest, než všichni ostatní. Lidi to nedělají kvůli Prymulovi, ale kvůli sobě a ostatním.

6 0
možnosti
JH

J15á58n 20H71o24n98z80a

24. 10. 2020 9:49

Akce Vyšehrad.

Stále mne pronásleduje myšlenka kdo stojí v pozadí schůzky Faltýnek-Primula.Je tam několik nezodpovězených otázek.Proč na Vyšehradě,proč až tak neskoro večer,jak se tam náhodou objevil reportér Blesku.Jel tam náhodou a zjistil,že tam tam Faltýnek jedná s Primulou?Toho tam někdo musel navést.Buď sám Faltýnek alebo v ochranné službě má Blesk své informátory který informují o pohybu ústavních činitelů.Je to špinavá hra Faltýnka,ten je schopen všeho.Někomu Primula přerost přes hlavu?

11 0
možnosti
JF

R^ Teď už je jen otázkou času kdy sam Babis se rozhodne jestli je Babis nebo Antibabis a vyda se samozřejmě na tu správnou a nejsprávnější stranu. A zavládne opět jednota na všech stranách a vznikne opet jedna jedina správná strana (a velka ;-) jednotné pravdy a lásky a Babis a Antibabis anihiluje a bude to tu opět jako jedna velká restaurace ;-) ... bez oteviracky a zaviracky ;-))) Stojime s Babisem a Antibsbisem na prahu velke doby - neco jako paroubkuv RAJ to na pohled ...

3 1
možnosti

Ten závěr, tedy poslední odstavec je skvělý (a nejen ten).

12 0
možnosti
MI

Buď zdráv příteli, a nemyslíš si, že pan Prymula ukončil svou pouť na MZ díky svým selháním?

3 3
možnosti
MS

Jestli tam měli kafe, tak naplnili definici restaurace.

3 5
možnosti
Foto

tak to asi bydlím v hospodě (podle té Vaší definice)

6 0
možnosti
JL

Každý, kdo zmizí nyní z funkce ministra zdravotnictví, je šťastlivec! Vyhrál jack pot. Byl tam ten divný zpěvák Vojtěch - nadávali mu, že je slabý Babišův poskok, přišel profesor Prymula - nadávali mu "plukovníku", "lampasáku", že je poskok Billa Gatese. Kdopak se postaví na pranýř teď? Komu nedocházejí souvislosti téhle katastrofy. ?

19 0
možnosti
Foto

tuším, že všichni členové vlády by mohli mít velký zájem tuto vládu opustit (včetně Babiše)......

2 0
možnosti
MB

Zemi ovládají Velkopodnikatelé, převlečeni za politiky. Žádný svůj produkt užitku nenabízejí - pouze to, jak se přisát na dotace. Babiš je prošetřován, Prymula odejit jako nedůvěryhodný ředitel, Faltýnek symbol korupce a Zeman je opakovaný - soudní recidivista, zakladatel hradního - investičního centra.

Vypadá to tak, že kluci se samostatně trhli a pana Bureše neinformovali. Se slovy - "Sám mám málo" se dožral a vyrazil na hrad. Tam se dozvěděl - "Andreji, já toho ještě nemám dost" . Rozvracím - podvracím, co se dá - Sobě pro radost :-)

5 6
možnosti

Na rozdíl od pana Dandy vaše články programově vyhledávám a tento je jeden z vašich nejlepších!!!

6 8
možnosti
  • Počet článků 2953
  • Celková karma 25,02
  • Průměrná čtenost 865x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik