Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

tsss já jsem všechno, cykloterorista i mototerorista, dokonce i senior, pro které je prý píseň určena...to by mi tak ještě scházelo :-)

1 0
možnosti
Foto

Proboha, proč tady řešíte písničku...?8-o Já tedy častěji řeším cyklisty. A protože jsem se včera vrátil z dovolené v Jizerských horách (autem...), kde jsem si při túrách po horských stezkách taky položil otázku, proč nemají kolovodiči na svých strojích zvonek, a také další otázku, proč jezdí někteří mamlasové v jizerských serpentýnách dva vedle sebe, tak pana Hanniga a jeho původní blog naprosto chápu.

4 0
možnosti
ZZ

R^

A teď ten jejich koloterorismus bude ještě zákonem podporován !

;-(;-(;-(

0 0
možnosti
KK

S předjížděním cyklistů mám jasno. Když přede mnou jedou dva vedle sebe a zabírají půlku silnice, snažím se vždy dodržet vzdálenost 5, maximálně 10 cm. Chtějí adrenalin, mají ho mít.

0 0
možnosti
VV

Jinde nez v CR to radeji nezkousejte, vas ridicak by mohl i par mesicu odpocivat na urade.

0 0
možnosti
Foto

No vidíte. Ani jsem nemusel otevřít diskuzi. Jste tu všichni, Pavle Dvořáku, Vladimíre Vokoune, a až se další vzbudí, sejdete se tu jako na rynku. Děkuji pane Trčálku za otevření diskuze za mě. A děkuji opět za znovu nalezení mé písně, která se mi někam ztratila. Teď se na chvíli odmlčím, ale Vy si určitě najdete jiný záživný cíl, který nehraje přímo podle Vašich not. A ještě jednu píseň Vám připomenu, kterou jsem jako malý kluk na konci padesátých let slýchával z rádia, které mluvilo a zpívalo jedním dechem (což by se vám v dnešní době asi také líbilo). "Všichni jsme mladí, mladí je každý elektromobilista" (omluvte malou záměnu v textu básníka padesátých let Pavla Kohouta), ne všichni tomu budete rozumět, ale Pavel Dvořák vám to tu vysvětlí) Hough, končím.

1 0
možnosti
Foto

oprava: všichni jsme mladí, mladý je každý "elektromobilista"

0 0
možnosti
MB

... jsem si myslel, že dno této odnože popu jsou Eva a Vašek. Ale vidím, že ti dva byli jenom povrch těžkého bahna, dno je ještě hlouběji ...

0 0
možnosti
ZZ

Nelze mezi sebou srovnávat různé pěvecké žánry - který je lepší a který je horší. Srovnáváme je pouze na základě počtu příznivců, prodaných nosičů, hranosti v rádiích .....

On takový trumpetista z Moravanky, nebo Eva s Vaškem jsou možná na tom co se týká hudebního vzdělání i hudební praxe mnohem líp než Olda Říha, ale hrají a zpívají jiný žánr, než se líbí vám. Stejně tak se na tento problém mohou dívat milovníci operety, vážné hudby či operního zpěvu, ......... nebo zastánci jazzu.

:-/

1 0
možnosti
Foto

...při písni jsem si uvědomila: 1)Možná, že nakonec zlatej pan prezident Zeman, prezident, co jen sedí.

2) Možná že nakonec je i avantgardní Dáda Patrasová. Ani ona děti tolik rytmem a obsahem nepodceňovala. Zlatá odchytnutá žížala, filozofický skvost.

3) Jestli stačí elektrickýmu kytaristovi k předváděnému orgasmu tohle...chci ho okamžitě potkat.

4) žila jsem doteď tím, že nic horšího než ze Zdenky Studénkové máničky v rauši při Zlatém mámení v komedii století už v záznamu na světě neni. Je.

5) Kasíno a styl Jamese Bonda dostaly ránu pěstí, pokud písničky z Kasína...

6) když to ale udělá někomu radost?... berme to prostě tak

Vám, Karle bez rozumu...R^

6 0
možnosti
VV

Nevim cim to je, ale ze pise jak pise ma asi nejako anamnesu. Ale napsat neco takoveho a zbabele neotevrit diskusi uz o necem vypovida. Vadi mu veci ktere jsou v civilizovanem svete bezne a s tim by chtel kandidivat na presidenta.

3 0
možnosti
Foto

Já respektuji i to, že nemusí mít koule na otevření diskuse. Ovšem to, že vzájemnou ohleduplnost pokládá za terorismus, je opravdu na návštěvu specialisty.

4 0
možnosti
ND
Foto

No vida, jak je má píseň silná. Ano, Karle Trčálku, ty to nesmíš vzdát a bij Hanniga hlava nehlava. (panu Trčálkovi netykám, pouze interpretuji svou píseň. V podstatě nikoho nenapadlo, že ta píseň je mou sebeironií. To už nikdo nedokáže poslouchat text?

0 0
možnosti
ND

Asi propláču noc :-)

Hrůzou :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 2944
  • Celková karma 25,23
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik