Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Dávám plus zejména za "pitomé blogy"...Ano Hospodin nasraný, to není žádná sranda. Hoří Řecko, hoří Turecko, co nám ještě hoří? Kalifornie, Sibiř. Grónsko taje. Říkalo se tomu kdysi klúčení a Greenland. Já se Hospodinu divím, že ho ta malá planetka s primáty, co si myslí, že jsou moudří, tak zajímá. Copak není multiverzu dost podobných proradných opic?

0 0
možnosti
Foto

;-) Sed ́me klidně na židli a čteme bibli. Tam to všechno je. Semo tamo i na blogu:-)

1 0
možnosti
Foto

Mne jste Vaším důkazem o pravdivosti biblického záznamu opravdu přesvědčil. Od samého počátku lidstva na nás Hospodin sesílá přírodní katastrofy, nemoci, války a další pohromy.

Karma R^

0 0
možnosti
Foto

Karle....;-D to zas bude:)))

Před panelákem divné obce, kde jak jedna končí, druhá návazně začíná, postává muž cromagnonských rysů, práská se v řevu do kožešin a láká všechny do baráku, kam s davem sestoupí do sklepení. Ve sklepení zvědavci objeví pětimetrovou vyhloubenou jámu a před ní muž s řevem ukazuje na její dno..jeho osobní malé vlastní muzeum - jedna venuše vysoustružená prsatější než druhá a třetí, jedna jen jako prsa a pohlaví jako talismánek a přívěšek na krk, jako ta nejmladší z Německa, když před deseti lety dělali dálnici a ona tam pod dálnicí ležela...Jeho muzeum a důkaz, že je to jeho...No radši jsem tehdy utekla a pořád tvrdím, že je to tu jenom a jenom moje.:);-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2947
  • Celková karma 25,16
  • Průměrná čtenost 867x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik