Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zůstal bych u té poslední věty, je to blbost, radím nemyslet a nadále zevlovat v čajovně.

0 0
možnosti

Díky za radu, poslechl jsem a fakt je to lepší!

Kde jste byl tak dlouho?

0 0
možnosti

Na závěr společnosti mohl ještě vystoupit Pavel Liška! Aby to nebylo až tak smutné, ale aspoň trošku veselé! Že?

1 0
možnosti
Foto

Energy? Já znám jen Bohemia Sekt. Takže nemám problém. R^

2 0
možnosti

Jak se říká v Knize knih - sedm let hubených sedm let tučných. Svítili jsme levně, a teď draze, pak zas levně. Všechno bude fajn, hlavně že roste konzum, že rostou ekonomiky a dluhy rostou, to je důležité. Tak nás stvořil Stvořitel, abychom konzumovali a množili se.

0 0
možnosti

Nezbývá, než BE poděkovat. Oni zkrachovali. A píše se, jak levnou vlastně prodávali energii, a že lidé naletěli. No. Tak jsem si zadal srovnávač cen plynu pro jeden z mnoha regionů ČR. Výsledek? Asi tak 520 dodavatelů energií a v zásadě se lišili čtyři. ČEZ. E-on, PE, Innogy. Všichni měli ceny tak o 50 % vyšší, než ostatní, kteří byli vesměs stejně. Smůla je, že BE byla mezi těmi "ostatními" a byla největší. A doplatila na zdražení energií, které není v řádů procent, či desítek procent, ale je v řádu stovek procent. Myslím, že toto se předpokládat nedalo. Trh se prostě nekontrolovatelně utrhnul ze řetězu a doplatí na to všichni občané. Takže klienti BE přejdou pod ony velké hráče, ti jim nasadí "tržní" ceny, že budou litovat, že neakceptovali novou nabídku BE, která byla nižší, než budou mít teď a těch 500 dalších dodavatelů patrně zkrachuje a v tichosti vznikne dalších pár miliardářů. Stát pobere tučné provize z dividend ČEZu a jako kompenzaci rozhodí klientům drobky. Jen nevím, kdo bude kupovat např. drahá auta, protože ceny surovin šly nahoru také, atd, atd. Ale už se blízká na lepší časy. V Británii nefoukalo, tak začínají otevírat znovu uhelné elektrárny, protože se větrníky netočily dostatečně dlouho. Třeba v budoucnu uhlí opět nebude nepřítel a sprosté slovo.

0 0
možnosti

No, klidně můžeme dál topit uhlím, hlavní výhodou budou stále častější vodní přívaly z nebes a tudíž možnost na každém druhém potoku naplnit vodní nádrž o velikosti Lipna, a tu pak používat k výrobě zelené energie.

Dokonce nebude problém ani s pracovní silou, přijde dost pracovníků s vyschlé Afriky:-/.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 25,16
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik