Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

On ten pan Nožička je jistě slušný člověk, ale humor mu prostě nejde. V tom jsou na tom podobně, jako níže se projevující mistr křeče lněnička. Oba se však o něj budou neúnavně pokoušet dál a dál s vytrvalostí, která zasluhuje uznání.

5 2
možnosti
Foto

Milá Sally, mám takový problém, již mě vyřadili z ČSLA, rád bych narukoval k naší vrtulníkové jednotce v Prostějově 6918, co mám dělat?

0 0
možnosti

Pořiď si rotor, milý Honzo, určitě tě vezmou zpět....

2 0
možnosti

Přiznávám bez mučení, že jsem u pana JN nepochopil, že píše o Vás, Karle.

3 0
možnosti
Foto

Se zájmem sleduji přestřelku mezi Karlem Trčálkem a Josefem Nožičkou. Pan Nožička ve svém posledním článku diskuzi neotevřel, takže reaguji tady.

Pan Trčálek píše vtipné parodie na články některých svých kolegů a pan Nožička bývá častou obětí. Tomu se to nelíbí a pokouší se to vracet stejným způsobem. Bohužel, jeho reakce jsou poněkud křečovité, lehkost a vtip jim chybí. Možná je to i tím, že pan Nožička je teď poněkud frustrován z výsledků několika posledních voleb. A frustrovanému člověku prostě humor příliš nejde.

14 0
možnosti
Foto

To by ovšem znamenalo, že pan učitel je frustrován permanentně. Ať je presidentem kdokoliv a vládne také kdokoliv. Vždy je něco špatně. A humor připomíná kondolenční vyjádření soustrasti. ;-D

4 0
možnosti

J35a18n 36K72y11š86k47a

8. 2. 2023 9:58

AJak to dopadlo s panem učitelem?

Padnul ???

(Snad neztratil identifikační štítek, to bychom pak, po válce, promiňte, po speciální vojenské operaci, museli chodit plakat na hrob neznámého učitele??)

5 0
možnosti

Zasloužená vtipná karma ;-DR^

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS