Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je paráda, kolik balamuntů už se pod vašimi články odkopalo. Konečně jsem pochopil co znamená, když něco dopadá na úrodnou půdu.

2 0
možnosti
Foto

Jak byste na sucharech byl, když máte dojem, že jste balamunty odkopané přistihl či odhalil. Je-li ten dojem Vámi prožívaný paráda, pak možná sobě samému jste balamuntem. Ranhojičem. Léčivým pramenem radosti. Paráda:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Dalo se čekat, že to zastrašování příznivci pětipumelenice jen tak neskončí. Jak už řekl Babiš, nenávist, kterou mají na triku média, způsobuje ten největší hnus.

Z pedagogů se stávají vygumovaní fanatici a ze studentů submisivní poseroutkové, kteří raději napíší, že jejich rodiče budou volit Pavla. Proč by to na vysokých školách mělo být jinak? Pak je snadné postavit pár vyděšených studentíků před kameru, aby odříkali naučený text jako za Urválka, když se kácí les. A pak si našinec pustí TV a nestačí žasnout. Prý přibývá na školách šikany! A ani slovo o šikaně ze strany kantorů. Naopak! Prý dokonce ti žáci někdy šikanují kantory. Tak třeba ratolesti členů hnutí ANO určitě ne. Jak napsal pan Holoubek o Petrovi, synovi "toho a toho z hnutí ANO", takoví se rozklepou a kantor si je vychutnává. Protože dobře od rodičů vědí, co by je čekalo. I jejich disidentské rodiče, kteří se jistě v převleku plouží nenápadně ulicemi, klamajíce hlídky, aby pak v nestřeženém okamžiku vyklouzli do parlamentu a pokoušeli se zvrátit ten volný pád do totality.

1 0
možnosti

Ano a ve stejné normalizační tradici chce pokračovat uliční výbor na Václaváku 16. dubna. A budou se blokovat vládní budovy, dokud se nevyhodí z práce současná vláda jako za normalizace, nebo ještě lépe jako za Benešových rudých gard. Otázku současné vlády vylikvidovat.

3 0
možnosti

Ony se nám ty uliční výbory trochu změnily.

0 1
možnosti

No kdyby měli vyhodit všechny bývalé komanče z práce, tak není Generál president a 1/4 poslanců a vlády.

0 0
možnosti
Foto

A kdyby měli vyhodit z práce všechny ty nesmiřitelné s bývalými členy KSČ, kteří ty tehdejší komunisty téměř jednomyslně opakovaně volili, bylo by na trhu práce několik miliónů volných míst.

7 0
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 25,18
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik