Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Musím smeknout. Tak zoufalá snaha někoho zesměšnit ve spojitosti s tím, jak se tu seběhla ta elita zvěstovatelů té správné pravdy a nadšeně oceňují Váš text pane Trčálku.

Ve svém opojení rozmlouváte s Vlasovem, autor, kterého trapně zesměšňujete však mluvil obecně o Vlasovcích. Myslím, že se omluvil za svou nepřesnost, na které jste vystavěl svůj posměšný úplně zbytečně.

Ale i kdyby jen Vlasov. 1.9. 1939 až 08/1942 pod vlajkou se srpem a kladivem tedy cca 36 měsíců. Píše se, že ihned po zajetí se začal angažovat proti rudému kruťasovi a tedy i proti Sovětskému svazu. Tedy 09 / 1942 až 04/1945 pod vlajkou se svastikou.

To je cca 31 měsíců. Takhle to vypadá, že má pan Trčálek pravdu, že? A že ta vybraná společnost je nadšená oprávněně.

Jenže do 22.6. 1941 byl Vlasov spojencem Němců, že? Takže pod vlajku se svastikou musíme připočítat něco přes rok, co třeba jen 20 měsíců? Teď už to vypadá, že měl pan Nožička pravdu a někdo se trochu zesměšnil sám, že?

No on však mluvil o Vlasovcích. Vážně si myslíte, že se zničeho nic vyloupli a komplet všichni byli nasazeni do boje až na Odře? Já ne. Ti vojáci byli posbíráni z různých jednotek které mnohdy válčili od začátku proti rusákům. Samosebou byli doplněni těmi, co nechtěli zemřít hlady v koncetráku . Takže i tady měl pan Nožička pravdu a za hlupáka je ten co se posmívá a ti co nadšeně přikyvují.

0 0
možnosti
Foto

Pan Nožička, stejně jako pan Petřík, má zkrátka alternativní výklad historie. A nekouká přitom vpravo vlevo.

1 3
možnosti

Dobře jsem se nasmál, karma.

Váš styl je jako stvořený na to, dělat z komára velblouda.

Takhle kdybyste um udělat z komárů camelky, to by byla jiná.

Měl byste po starostech a někteří (hlavně kuřáci) z nás taky.

0 0
možnosti
Foto

Beru na vědomí. Ač nerad, neb můj příspěvek byl jednoznačně ve stejném ,,duchu", jako příspěvek pana Trizuljaka,na který jsem reagoval. S pozdravem J.A.J.

0 0
možnosti
Foto

p.s.: PRO ,,ÚČASTNÍKY" tzv. diskuzí. Tento příspěvek byl mou reakcí na zákrok administrativy, který můj příspěvek nepovolil, což se na těchto stránkách coby sdělení pro mě zobrazilo;-)

0 0
možnosti
Foto

Autore zanášíte tento blog svými nepříliš podařenými texty horlivě a vytrvale, zřejmě nemáte nic smysluplnějšího na práci. Nejen dle Kodexu blogera iDNES ale i dle zdravého rozumu zde přitom Vaše zjevné a systematické obtěžování, urážení a zesměšňování jiného blogera nemá vůbec co pohledávat.

Pokud s textem jiného blogera nesouhlasíte, můžete se přece projevit v diskusi pod jeho blogem. Nejspíš nemáte o čem psát. To bude tím, že se snažíte psát pořád. Jenže méně by ve Vašem případě bezpochyby znamenalo více...

9 10
možnosti

Pravil mužik.....

3 2
možnosti
Foto

1/ Sedím, piju čaj. Kdosi buší na dveře, tak jdu otevřít. Stojí tam chlapi s flintami. Je tma, nejde poznat, co jsou zač: "Koho podporuješ? Bílé nebo rudé?" Nevidím jim do tváří, tak řeknu odhadem: "Bílé". Začnou řvát: "Snimaj štany buděm biť:"

2/ Sedím, piju čaj. Kdosi buší na dveře, jdu otevřít. Chlapi s flintami. Nejde poznat, co jsou zač: "Bílé nebo rudé?" Nevidím jim do tváří, zkusím rudé. "Snimaj štany buděm biť!"

3/ Sedím, piju čaj. Bušení na dveře. Snímám štany, jdu otevřít. Vchází strejda.

4/ Sedíme, pijeme čaj. Kdosi buší na dveře...

5 1
možnosti
Foto

;-D Ač starý vtip, stále stejně aktuální, ač toto vyjádřil po svém již. J. Hašek;-) Moje původní ,,re" na Váš příspěvek ovšem admini nepovolili, ač byl ve zcela stejném ,,duchu";-)

0 0
možnosti

Z pseudodemoblogerů - tj. Trčálek, Trizuljak, Jandová, Kielbergerová, Flaška, Dvořák ta bezmoc se stávajícím stavem v ČR přímo sálá. Divím se, že neustále "štěkají" v novinách nenáviděného Babiše, proč nepíšou své bláboly (většinou) do opozici nakloněných tiskovin (Echo 24, Deník N, Bakolovy HN atd.). :-P

10 16
možnosti
Foto

Kluku...o tomhle je článek?:)))) mimoňomii máte zejtra druhou hodinu:) domácí příprava ale poctivá...R^

25 3
možnosti
  • Počet článků 2953
  • Celková karma 25,07
  • Průměrná čtenost 865x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik